Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage

ZwangerschapsYoga

ZwangerschapsYoga is een vorm van yoga die speciaal afgestemd is op het lichaam van de vrouw tijdens de zwangerschap. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan het gevoel van verbondenheid met je lichaam en je kindje, de (gezamenlijke) voorbereiding op de bevalling en het fysiek bezig zijn. Yoga kan een moment van ontspanning zijn en verlichtend werken wanneer 'kwaaltjes' zich voordoen.

ZwangerschapsYoga is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met yoga. Ook is er aandacht en tijd voor de partners en kan gekozen worden voor een speciaal ontwikkelende zwangerschapscursus ter voorbereiding op de bevalling. 

Zie voor data en tijden de 'Yoga Agenda'.

Groepslessen"Krachtig Zwanger"

ZwangerschapsYoga groepslessen staan in het teken van ontspanning, actieve fysieke oefeningen waaronder oefeningen gericht op het ontwikkelen en behouden van kracht, praktische informatie en ademhalingstechnieken. In de kleine groepen (t/m 5 personen) wordt uitgegaan en afgestemd op een ieders (on)mogelijkheden. Op naar een krachtige zwangerschap met ontspanning, beweging en een goed gevoel! 

Deelname is al mogelijk vanaf 14 weken zwangerschap en toegankelijk voor iedereen, ook beginners. Partners worden niet vergeten, met regelmaat worden er partnerlessen ingepland.

Cursus "Ruimte voor je Kind"

Tijdens deze cursus is er aandacht voor het maken van verbinding en het creëren van ruimte voor je kindje en jezelf op alle gebieden (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). Daarnaast leert de partner de vrouw te ondersteunen tijdens de gehele periode.

Deelname is al mogelijk vanaf 8 weken zwangerschap (alleen of met partner) en toegankelijk voor iedereen, ook beginners. 

Cursus "Er zijn! De geboorte"

We werken samen toe naar de bevalling en geboorte van je kindje. Tijdens deze cursus is er aandacht voor de te treffen voorbereidingen op praktisch, mentaal én emotioneel gebied. Het biedt jullie handreikingen aan die je tijdens de bevalling, of daarvoor en daarna, kunt inzetten. Aan bod komen onder andere ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en prettige houdingen die ook in te zetten zijn bij het opvangen van de weeën. 

Deelname is al mogelijk vanaf 20 weken zwangerschap (alleen of met partner) en toegankelijk voor iedereen, ook beginners. 

Privéles

Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen aansluiten bij de groepslessen en cursussen, dan is privéles een optie. Je zou privéles kunnen overwegen wanneer je gericht aan de slag wilt met een klacht of thema. Daarbij is het naar eigen agenda in te plannen.

Terugkomles

Regelmatig wordt er een terugkomles met cursisten ingepland waar moeder & kind aan deelnemen. Even een moment om de andere moeders weer te zien, lekker bij te kletsen en natuurlijk een fijn ontspanningsmoment te hebben met je kindje.

Tarieven

Groepsles "Krachtig Zwanger", Lesblok (5 lessen): €62,50

Cursusblok (3 lessen): €42,50

Cursusblok (3 lessen) met partner: €80,-

Privéles: €45,- per uur.

Al ons later

is met jou!

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Yoga Agenda

Met veel plezier hebben we deelgenomen aan de cursus "Ruimte voor je Kind".

Als aanstaande ouders is het fijn om goed voorbereid te zijn op de geboorte van je kind. Karin heeft ons in drie avonden verbinding leren maken met elkaar en ons kind. Door middel van verschillende yogaoefeningen, houdingen, posities en ademhalingstechnieken zijn wij mentaal en lichamelijk voorbereid op de bevalling.

Karin was heel enthousiast, open en vriendelijk. Ze heeft ons goed begeleid tijdens de cursus. De avonden waren steeds goed voorbereid en hadden een logische opbouw waarbij we wekelijks een aantal oefeningen op papier mee naar huis kregen. 

De cursus is zeker aan te raden voor een ieder die op zoek is naar verbinding maken en ontspanning!

Geert & Michelle; Loon op Zand

0