Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage

Yoga voor volwassenen 

Yoga is een fysiek bezig zijn en werken aan een bewustwording waarbij we er vanuit gaan dat alles met elkaar in verbinding staat. Er is een samenhang tussen het fysieke lichaam, de psyche/ het mentale brein, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam. Tijdens yoga-activiteiten komen al deze onderdelen van Zijn aan de orde. Zie voor data en tijden de 'Yoga Agenda'.

Groepslessen (>18 jaar)

Groepslessen Yoga voor volwassenen beva​tten uiteenlopende oefeningen gericht op kracht, het fysieke lichaam, de ademhaling en ontspanning. Door het werken in kleine groepen (max. 5 personen) is er voldoende aandacht voor elk individu en diens proces. 

Momentje voor jezelf (>16 jaar)

Iedereen heeft de behoefte om te ontspannen. Het "Momentje voor jezelf" is even niets anders dan alleen bij jezelf blijven, jezelf zijn en jezelf voelen. Deze lessen staan volledig in het teken van (diepe) ontspanning en rust. Door de ontspanningslessen heen merk je op wat voor jou werkt en leer je oefeningen die je thuis kunt inzetten. Diverse oefeningen en technieken uit yoga, mindfulness en meditatie komen aan de orde, ook ademhalingsoefeningen.

Privéles

Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen aansluiten bij de groepslessen, dan is privéles een optie. Je zou privéles kunnen overwegen wanneer je gericht aan de slag wilt met een klacht of thema. Daarbij is het naar eigen agenda in te plannen.

Tarieven

Groepslessen Yoga, Lesblok (5 lessen): €45,-

Ontspanningslessen, Lesblok (5 lessen): €40,-

Groeps- of ontspanningsles ter kennismaking: Gratis

Priveles €45,- per uur

" Geniet en kom tot rust bij jezelf. "