Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage

Yoga

Yoga is een manier om bezig te zijn waarbij we er vanuit gaan dat alles met elkaar in verbinding staat. Er is een samenhang tussen het fysieke lichaam, de psyche/ het mentale brein, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam. Tijdens yoga-activiteiten komen al deze onderdelen van Zijn aan de orde. Door het werken i​n kleine groepen is er voldoende aandacht voor ieders ontwikkeling en het proces dat wordt doorgemaakt. De groepen zijn nooit groter dan 5 á 6 personen.

KinderYoga (2-18 jaar)

KinderYoga is onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen.  De lessen bestaan onder andere uit bewegings-, kracht-, coördinatie-, ontspannings- en concentratieoefeningen. Kinderen worden aangesproken op hun ontwikkelingsniveau waarbij er ook aandacht is voor zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen, balans, emoties, prikkelverwerking en meer. 

Naast de yoga op de mat wordt er ook WobbelYoga® aangeboden.

*Groepslessen op de mat   *Groepslessen WobbelYoga®   *Ouder-Kind Les   *Yoga op locatie

ZwangerschapsYoga

ZwangerschapsYoga is een vorm van yoga die speciaal afgestemd is op het lichaam van de vrouw tijdens de zwangerschap. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan het gevoel van verbondenheid met je lichaam en je kindje, de (gezamenlijke) voorbereiding op de bevalling en het fysiek bezig zijn. Ook komen er oefeningen aan bod die kwaaltjes kunnen verlichten.

ZwangerschpsYoga is toegankelijk voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met yoga. Ook is er aandacht en tijd voor de partners.

*Groepslessen *Specifieke cursussen *Privéles

Yoga 18+

Yoga voor volwassenen is gericht op ontladen, loslaten, in je kracht staan en ontspannen. Alle facetten van Zijn passeren tijdens de yoga; het fysieke lichaam, het emotionele zijn, etc.. We werken op een intieme/persoonlijke manier in kleine groepen tot 5 personen. Er is aandacht en oog voor iedereen, ook voor jou!

*Groepslessen   *Specifieke cursussen   *Privéles

Yoga-Agenda