KUZZ, Kracht ui​t Zeven Zonnestralen

Holistische praktijk gespecialiseerd in zwangerscha​p, kinderen en hun ouders

Yoga

In de les staan we voor openheid, emotionele veiligheid en een ontspannen sfeer. 

De lessen worden dan ook gegeven in kleine groepen, tot 6 personen. 

Yoga voor Peuters & Kleuters

Yoga is voor kleuters en peuters een mooie manier om actief bezig te zijn en al van jongs af aan te leren bij zichzelf te blijven. 

Jonge kinderen worden meegenomen in een thema en spelenderwijs geprikkeld met oefeningen op het gebied van coördinatie, lichaamsbesef, balans, motoriek, kracht, mindfulness en adembewustzijn. Ook emoties en gevoelens komen aan bod.

Yoga voor Kinderen

Kinderen worden elke dag overspoeld met gigantisch veel indrukken. Yoga kan hen helpen en leren bij zichzelf te blijven in de verwachtingen van alledag. 

 Kinderen worden aangesproken op hun ontwikkelingsniveau waarbij er aandacht is voor zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen, balans, motoriek, kracht, emoties, prikkelverwerking en meer.

WobbelYoga

WobbelYoga® co​mbineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. 

De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een speelse, leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. 

De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. 

Yoga voor Tieners

Iedereen heeft de behoefte om te ontspannen, ook tieners! Tijdens de lessen zijn we gericht op ontspanning, het leren bij zichzelf te blijven, prikkels van de dag te herkennen, te overzien en los te laten, en in een diepere ontspanning te komen. 


Tieners krijgen een moment voor zichzelf, een moment offline en een moment waarin ze zich bewust worden van en kunnen ontwikkelingen naar de persoon die ze willen zijn.

ZwangerschapYoga

Je tijdens de zwangerschap fit, vitaal en vol zelfvertrouwen voelen, dat zijn de speerpunten van de yoga voor zwangeren. 

 De lessen staan in het teken van ontspanning,  oefeningen gericht op het ontwikkelen en behouden van kracht, praktische informatie en ademhalingstechnieken. 

Tijdens de lessen bouw je een eigen syllabus met oefeningen, ademhalingen, informatie en inspiratie op.


Deelname is al mogelijk vanaf 14 weken. 

Elke 4 weken is er een partnerles.

Yoga voor volwassenen

Yoga is een moment voor jezelf!

Tijdens de lessen staat ons bewustzijn centraal. Alle onderdelen van ons mens-zijn komt aan de orde: ons fysieke lichaam, ons mentale brein, ons emotionele lichaam en ons spirituele lichaam. 


Er zijn uiteenlopende oefeningen die aan bod kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen gericht op balans, kracht, concentratie, ontspanning, ademhaling en nog veel meer.

Wat cursisten van Yoga bij ons vinden

Ik word rustig van de yoga. Karin legt alles goed uit en sommige dingen gebruik ik thuis als ik stress heb. Ik vind het fijn om te gaan.

Julian (12); Loon op Zand

"Door te bewegen in de yogahoudingen kun je zo lening worden als een aap en zo relaxt als een kat.", aldus Laura. 

Laura (10); Loon op Zand

Tijdens mijn derde zwangerschap heb ik zwangerschapsyoga bij Karin gevolgd. Hoewel ik dus al twee keer elders ervaring had opgedaan, was ik hier zo blij mee! Tijd voor mijn kleintje tijdens veel drukte. Heerlijke rustige oefeningen.


Karin liet mij mijn kracht weer voelen, hielp me mijn innerlijke rust vinden en gaf fijne nieuwe inzichten mee. Zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling heb ik veel aan deze voorbereiding gehad.


Dank je wel, lieve Karin!

Merel; Loon op Zand