KUZZ, Kracht ui​t Zeven Zonnestralen

Holistische praktijk gespecialiseerd in zwangerscha​p, kinderen en hun ouders

Workshops & Cursussen

Massage is als ouder binnen de thuissituatie of als professional goed inzetbaar. Iedereen kan masseren leren! Onderstaand meer informatie over de Workshops & Cursussen die gegeven worden. Data en tijden vind je in de Cursus Agenda.

BabyMassageCursus

Plezier, aandacht en hechting zijn kernwoorden die centraal staan tijdens deze cursus. Gedurende de cursus leer je stapsgewijs een volledige lichaamsmassage aan. Elke les gaan we in op een ander deel van het lichaam. Tussen de dagen door kun je natuurlijk thuis oefenen! Je zult opmerken dat jullie beide meer ontspannen zijn, dat je signalen van je kindje beter kunt signaleren en je kindje een groei doormaakt tijdens de cursusperiode. Maakt van massage een momentje van jullie tweetjes!

Cursus van 5 lessen €125,-

DO-IN Zelfmassage

De DO-IN Zelfmassage is een traditionele massage uit China die erop gericht is spanningen los te laten en af te voeren, acupunctuurpunten te stimuleren en het lichaam nieuwe krachten te geven. Lichaamsbewustzijn is de beste remedie bij vele klachten, voornamelijk wanneer je veel in het hoofd aanwezig bent. In contact met je lijf, kom je in je lijf en leef je vanuit het hier en nu. Het biedt meer rust en vertrouwen.

Deze workshop wordt aangeboden aan kinderen & volwassenen. Voor kinderen kent deze workshop echter twee contactmomenten. Investering per workshop €35,-

Aanraking is van groot belang! Het maakt namelijk oxytocine vrij, een gelukshormoon. Dit hormoon verzacht pijntjes en klachten en biedt een gevoel van geborgenheid.

Andere Workshops & Cursussen

Ook worden er andere workshops & cursussen aangeboden. Ben je opzoek naar een workshop of cursus:

- rondom coaching, die vind je onder het tabblad "Coaching" bij "Cursussen & Workshops".

- rondom yoga, die vind je onder tabblad "Yoga"bij "Workshops"

- voor professionals, die vind je onder tabblad "Voor professionals" bij "Trainingen"