Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage

Training

Graag deel ik mijn kennis en ervaring met andere professionals met behulp van het geven van trainingen in de vorm van workshops en cursussen. Tijdens de trainingen stimuleer ik cursisten naar zichzelf te kijken en coach ik hen zodat zij het geleerde weer kunnen overbrengen op anderen.

Trainingen kunnen gegeven worden in de praktijk of op locatie. 

Mogelijke thema's

Onderstaande onderwerpen zijn door de jaren heen met regelmaat aan de orde gekomen:

  • Yoga in de klas
  • Hooggevoeligheid
  • (Omgaan met) emoties
  • Baby, wat vertel je mij?
  • Peuters, geweldig zijn ze!

Naast gebruikelijke trainingen is het ook mogelijk trainingen naar wens vorm te geven, natuurlijk binnen mijn professie. Voor meer informatie en de mogelijkheden graag mailen. 

Je bent een heel open spontaan persoon, was duidelijk te verstaan en je luisterde goed naar wat ook door ons verteld werd. Bovendien heb je jou kennis goed kunnen uitleggen op een duidelijke manier.

De bijeenkomst draagt bij aan mijn professionaliteit doordat ik anders naar kinderen ga kijken en luisteren. Ook denk ik dat ik anders waarneem, kinderen beter kan begrijpen en daardoor beter kan inspelen op diens behoeften. Daarbij voel ik me nu wat zelfverzekerder wat zich weer overdraagt naar de hele groep.

Ik vond dat ik met deze workshop goed naar mijzelf kon kijken en heb meegekregen dat ik mijzelf ook een spiegel mag en kan voor houden: Hoe is mijn houding nu tegenover het kind?

Maria Vierthaler

"Baby, Wat vertel je mij?" heb ik als een positieve bijeenkomst ervaren. Ik werk al 13 jaar als gastouder en vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Heb al veel ervaring met baby’s, maar vond je verhaal zeer interessant. Hoor meestal wel aan het huilen van de baby wat er aan de hand is, maar vond het leerzaam om die verschillende geluiden/woordjes er bij te horen.

Ik heb ook meerdere baby’s gehad die altijd even huilden voordat ze gaan slapen. Voor mij is dat geen probleem, maar merk dat ouders het vaak moeilijk vinden om hun baby te laten huilen. Jouw verhaal over prikkels en het verwerken van de dag is duidelijk en kan ik ook aan de ouders mee geven. Ook je tip om een baby eens goed te observeren zodat je beter begrijpt wat de baby wil is zinvol.

De workshop breng je op een leuke manier. Ik zou ouders en hun baby naar je

doorverwijzen!

Anke Verschoor; Halsteren