KUZZ, Kracht ui​t Zeven Zonnestralen

Holistische praktijk gespecialiseerd in zwangerscha​p, kinderen en hun ouders


Heerlijke ontspannende voetmassage gehad bij Karin. Na een sessie voel je je weer helemaal tot rust gekomen. Alles is dan meer ontspannen waardoor de pijnen veel minder zijn.

Bedankt Karin!

Thijs Jonkers; Berkel Enschot


Milan heeft mede dankzij jou, Karin een goed rapport in groep 3 gehaald en is ook een stuk gegroeid in zijn zelfvertrouwen! Bedankt en tot na de vakantie, dan gaan we weer van start.

Jennefer Luijten; Dongen


Baby-yoga met Nick, mijn zoontje van bijna 1.5jaar. Aangezien ik nog niet wist hoe 'onze draaikont zonder oren' hier op zou reageren, was ik toch wel wat gespannen. Dat bleek gelukkig nergens voor nodig. Karin heeft Nick eerst de ruimte laten ontdekken voor we aan de slag gingen. Nick mocht de eerste activiteiten samen met mij doen dus dat was voor ons allebei veilig en vertrouwd. De duur van de activiteiten werd afgestemd op Nick. Als hij klaar was met het spelletje of met een beweging, gingen we door naar de volgende. En natuurlijk had meneer af en toe even geen oren, maar dat maakte niet uit. Karin keek naar wat Nick op dat moment nodig had en paste de activiteiten daarop aan. Erg fijn!


Mijn kleine draaikontje zonder oren veranderde tijdens de les in een inventief mannetje dat zelf opdrachten kon verzinnen en die vrolijk meedeed. Zo zie ik hem graag!

Claudia & Nick; Berkel Enschot


Ik vond de KIDZ Zomerweek super leuk, omdat

we van alles hebben gedaan. Ook heb ik veel

nieuwe dingen geleerd over yoga en wat je kan

doen als je bang of boos bent.

Angel (7); Loon op Zand

Wij vinden dat L veel vooruit gaat. Na enkele keren gaat ze toch al met sprongen vooruit. Ze heeft misschien niet al haar doelen bereikt, maar wel veel! En we hebben goed nieuws, ze mag naar groep 6. Dat is mede dankzij jouw hulp en natuurlijk de inzet van L. Bedankt! Namens ons en natuurlijk L, we hebben een super blij kind nu!

Hilke; Moergestel

Dank je voor de duidelijke uitleg tijdens de lezing over 'Kinderen anders behandelen bij ziekte'. De syllabus is zeer volledig en ziet er verzorgd uit, fijn met een hand-out van de presentatie en wat extra informatie.

Annemiek; Berkel Enschot


Lieve Karin,

Ontzettend bedankt voor je massage! Via mijn voeten behandelde je mijn gehele lichaam. Je noemde punten waarop je masseerde en keek naar de voetvorm. Daar had je pakkende en goede uitleg bij. Zelfs qua karakter kon je me voor een gedeelte lezen, alles door te kijken naar mijn voeten. Ik heb mijn lichaam beter leren kennen door bij jou te komen. Bedankt en tot gauw!

Sanne Rickelman; Someren


Graag laat ik je eens weten dat ik je inspiraties met veel plezier lees. Bedankt!

Trees; Oisterwijk


Het is dat ik ver weg woon anders had ik graag de cursus 'Oogstaren' gevolgd. Dank je Karin voor steeds weer nieuwe inspiratie, mooie woorden en om wie je bent.

Ans; Molenhoek


Je training was goed! Ik werk veel op gevoel en dat sprak mij ook aan in de manier waarop je jouw training hebt vormgegeven. Ik vond het leuk dat je een syllabus en pen voor ons had liggen. Dit soort kleine dingen maken het af.

Ik heb veel geleerd over baby's en diens huiltjes, alsook hoe dit in praktijk te brengen bij een onrustige kind dat weinig slaapt maar dit wel nodig heeft.

Helmy School; Gemert


Mijn dochter van 7 heeft deelgenomen aan yoga om meer bij haar gevoel te komen en rust te brengen in een onrustige tijd. Dit gebeurt bij Karin in een warme huiselijke sfeer. Een gezonde geest begint bij een gezond lichaam. Karin verdiept zich op meerdere lagen van de gezondheid. Dit wordt als zeer prettig ervaren door zowel dochter als mijzelf. Professioneel maar met een mooie gelijkwaardige verstandhouding.

Tevens ken ik Karin als gastouder. Ook hierin een rustige sfeer. Geen social media of games onderling maar echte gesprekken, echt spelen.

Debby; Loon op Zand


Onze dochter van 8 gaat elke week bij Karin naar de yoga. Het brengt haar tot rust en ze vind het ontzettend leuk.

Bij Karin is er een gezellige fijne sfeer.

Ikzelf ben bij ouder/kind yoga geweest, Karin doet ook dat op een leuke manier.

Top!

Daisy van der Velden; Loon op Zand


Al ruim een jaar gaat mijn dochter Tess (9 jaar) iedere week naar Karin voor een yoga les.

Elke week kijkt ze er weer ontzettend naar uit. Voorál als ze moe is na veel middagen spelen met vriendinnetjes. Wat dat betreft raad ik alle moeders aan die vinden dat hun kind ‘al zoveel doet’, om dit júíst eens toe te voegen aan de wekelijkse routine.


Tess is blij als ze naar Karin mag, en komt nog blijer, relaxt en uitgerust weer naar buiten als ik haar daar ophaal. Ondanks dat ze niet altijd direct na de les veel vertelt (dan is ze juist even lekker in zichzelf en rustig), hoor ik regelmatig later wel wat ze heeft gedaan, dat ze lekker veel heeft gekletst met Karin, en dat ze bij de eindontspanning bíj́na in slaap viel ;-)


Ik heb Karin in de tussentijd leren kennen als een ongelofelijk lieve vrouw, met een groot en warm hart, die heel goed weet wat iemand nodig heeft om zich prettig te voelen.

Ze is heel open, altijd vrolijk, en daarnaast gewoon heel goed in haar vak.


Ik merk dat Tess de handvatten die ze krijgt om te ontspannen, rustig te worden, op te laden, zichzelf te uiten, anderen aan te voelen en in hun waarde te laten én bijvoorbeeld om beter in slaap te kunnen vallen, allemaal bewust en onbewust goed oppakt.


Uit de verhalen die ik hoor blijkt dat Karin niet alleen ‘gewoon’ ‘gezellig kletst’ met Tess, maar daarmee ook een doel heeft; ze voelt perfect aan wat Tess nodig heeft en zorgt dat de oefeningen daar bij passen.


Ik zou het alle kinderen gunnen om elke week even bij Karin langs te gaan voor een uurtje yoga.

Het is totaal niet zweverig of ‘raar’. Het is juist heel praktisch, ontzettend nuttig voor een kind, én super gezellig.


Als moeder hoop ik dat Tess, zeker ook in de periode richting de middelbare school, nog lang naar de yogales wil blijven gaan!

Rosa van Someren; Loon op Zand


Julian; Loon op Zand