Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage

Massage

Massage is er voor iedereen. Het kan ingezet worden ter bevordering van de ontspanning en lichaamsbewustzijn, maar ook als behandeling door het specifiek masseren van reflexzones (reflexologie). Het lichaam wordt dan gestimuleerd systemen en organen in gang te zetten of af te remmen ten behoeve van de gezondheid. Massage en reflexologie stimuleren het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Zwangerschapsreflexologie

Massage tijdens de zwangerschap is een mooie, vriendelijke en zachte methode die erop gericht is de gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten die gepaard gaan met deze periode te verlichten. Een goede voorbereiding voor de bevalling, maar ook na de bevalling goed inzetbaar om weer op krachten te komen.

BabyMassage & BabyReflexologie

BabyMassage en BabyReflexologie zijn prachtige en zachte manieren om een kind te behandelen. Zeker wanneer kinderen klachten hebben als krampjes, niet zo goed slapen/ in slaap komen, onrustig zijn of gespannen zijn. Met massage wordt het lichaam gericht en op een natuurlijke manier aangesproken zichzelf te herstellen.

Tarieven

Massage van Kinderen €30,- (per uur)

Massage Volwassenen 21+ €40,- (per uur)

Specialisaties:

> Zwangerschapsreflexologie, voor tijdens de zwangerschap en herstel na de bevalling.

> Massage van kinderen, een manier om tot rust te komen in de dagelijkse hectiek.

> Babyreflexologie, ter behandeling van kwaaltjes als darmkrampjes of verlichting van meegekomen stress na een bevalling.

> Massage in de NieuweTijd, gericht op het masseren bij hooggevoeligheid, diagnoses als ADHD en meer. Voor zowel (jonge) kinderen als volwassenen.