Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage

KinderYoga

KinderYoga wordt op verschillende manieren aangeboden. Naast het geven van groepslessen worden er ook regelmatig specifieke en bijzondere lessen georganiseerd zoals: Ouder/Kind-lessen, Vriendjes en Vriendinnetjes-lessen. Zie voor data en tijden de 'Yoga Agenda'. 

Groepslessen op de mat

Yogalessen bestaan onder andere uit bewegings-, kracht-, coördinatie-, ontspannings- en concentratieoefeningen. Kinderen worden aangesproken op hun ontwikkelingsniveau waarbij er ook aandacht is voor zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen, balans, emoties, prikkelverwerking en meer.

Groepslessen WobbelYoga®

De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergroot. WobbelYoga® combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af.

Ouder-Kind Les

Deze speciale yogales is erop gericht om ouders een indruk te geven van de activiteiten en oefeningen die gedaan worden tijdens de KinderYoga groepslessen. Daarnaast zullen zij ervaren hoe het is om samen met hun eigen kind yoga te beoefenen.

Ontspannen voor kids (8-12 jaar) en tieners (12-16 jaar)

Iedereen heeft de behoefte om te ontspannen, ook kinderen!  

Tijdens de ontspanningslessen leren kinderen te ontspannen, prikkels van de dag te herkennen/overzien/los te laten en in een diepere ontspanning te komen. Samen ontspannen we met meditatieoefeningen, yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen en mindfulness-oefeningen.

Yoga op locatie

Op aanvraag kan een unieke les verzorgd worden voor jouw kinderopvang, kinderfeest, festival, etc. Neem voor meer informatie per mail contact met ons op.

Tarieven:

Groepsles Yoga op de mat, Lesblok 5 lessen: €42,50

Groepsles WobbelYoga, Lesblok 5 lessen: €52,50 

WobbelYogaBeleving voor Peuters en Kleuters, Lesblok 5 lessen: €40,-
Ontspanninglessen, Lesblok 5 lessen: €37,50,-

Ouder-Kind Les, dit betreft een losse les: €12,50

Yoga op locatie: op aanvraag

Mocht je kind willen kennismaken met KinderYoga dan mag hij/zij een keer gratis deelnemen.

Yoga Agenda

Yoga Impressie