KUZZ, Kracht ui​t Zeven Zonnestralen

Holistische praktijk gespecialiseerd in zwangerscha​p, kinderen en hun ouders

Cursussen & Workshops

Op deze pagina vind je de cursussen en workshops met een coachend karakter. In de beschrijvingen vind je meer informatie over de inhoud, alsook de doelgroep. Alle data en tijden vind je in de "CursusAgenda".

Oogstaren (Workshop)

Oogcontact maken met jezelf kan soms erg confronterend zijn en contact maken met de ander wat beangstigend of spannend. Het brengt je wellicht uit balans wanneer je iemand aankijkt of 'moet' aankijken. Jouw ogen en de ogen van een ander vertellen een verhaal. Een verhaal wat niet te omschrijven is. Enkel door in de ogen te kijken kom je tot de belevenis en bereik je de diepte. Met behulp van oogstaren ondek je een wereld die je voorheen niet kende. Je komt dieper in contact met jezelf en de ander.

Maak contact, kom in verbinding en open je ziel!

Per workshop €20,- (1,5 uur)

"Hier Ben Ik!" (Cursus, in groepsverband)

Deze cursus is speciaal opgesteld voor ouder & kind. Met jou (als ouder) en je kind wordt aandacht besteed aan de 'ik' in jou, de 'ik' in jouw kind. Beide leer je met behulp van eenvoudige oefeningen jezelf te laten zien, je leert te zeggen: 'Hier ben ik!'.

Tijdens de consulten leert je kind hoe effectief om te gaan met stress, overprikkeling en gevoelens zoals boosheid, verdriet, frustratie en angst. Door regelmatige oefening brengt je kind zichzelf gemakkelijker tot rust en is minder angstig. Zelfvertrouwen, concentratie en dankbaarheid nemen toe. Als ouder kijk je naar en werk je aan jezelf. Daarbij leer je jouw kind te ondersteunen tijdens het hele proces en krijg je handvaten mee voor in de dagelijkse praktijk.

Meer informatie vind je onder het tabblad "Coaching" bij "Hier Ben Ik!".

Andere Workshops & Cursussen

Ook worden er andere workshops & cursussen aangeboden. Ben je opzoek naar een workshop of cursus:

- rondom massage, die vind je onder het tabblad "Massage" bij "Workshops & Cursussen".

- rondom yoga, die vind je onder tabblad "Yoga"bij "Workshops"

- voor professionals, die vind je onder tabblad "Voor professionals" bij "Trainingen"