Met KRACHT vanuit het HART

Yoga, Coaching en Massage

Coaching

Kindercoaching

Kinderen zijn puur en komen tot bloei. Echter neemt ieder kind een eigen bagage mee, een rugzak met verschillende vakjes. Elk vakje bedoelt voor een ander soort bagage. Regelmatig komt het bij kinderen voor dat een vakje vol is geraakt, coaching kan dan helpen. In gesprek met kind en ouders wordt besproken waar men tegenaan loopt en waar men wat extra hulp bij kan gebruiken (de hulpvraag). Je kind krijgt begeleiding in het leggen van een goede basis en leert zichzelf ont-wikkelen.

* KRACHT-coaching * Yoga-coaching 

Ouder- & Gezinscoaching

Het gezin is een systeem waar binnen strubbelingen kunnen ontstaan. Als gezin en als ouders is het dan fijn begeleiding of coaching te ontvangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je als ouder te maken krijgt met opvoedingsvraagstukken of misschien tegen jezelf aanloopt/ tegen dingen uit het verleden. Ook kan het zijn dat een factor binnen het gezin een grote invloed heeft op het functioneren van de rest of de relaties binnen het gezin. Tijdens de coaching wordt uitgegaan van de hulpvraag en aandacht besteed aan bewustwording en (zelf)redzaamheid.

HSP-coaching

Overgevoeligheid of hooggevoeligheid kan voor uitdagingen zorgen en je soms aardig in de weg zitten. Begeleiding op dit gebied is onder andere gericht op bewustwording en (zelf)redzaamheid. Het bied je handvaten om mee verder te gaan. HSP-coaching is er voor kinderen, pubers, adolescenten én volwassenen.

De investering

Coaching is een investering in jezelf! Door jezelf open en kwetsbaar op te stellen verrijk je jezelf. Je (en/of je kind) gaat intensief aan de slag met de informatie en oefeningen die je uit consulten hebt meegenomen.

Kennismakingsgesprek (15 minuten) GRATIS

Intakegesprek (60-90 minuten) € 75,-

Tarief consulten en huisbezoeken € 60,- per uur